lunes, 27 de octubre de 2008

lunes, 20 de octubre de 2008

viernes, 17 de octubre de 2008

miércoles, 15 de octubre de 2008

lunes, 13 de octubre de 2008

Pshotoshop

Pràctica realitzada amb la molt bona col·laboració de: keomakaflai.blogspot.com (la foto també esta a aquest blog).

viernes, 10 de octubre de 2008

miércoles, 8 de octubre de 2008

sábado, 4 de octubre de 2008

El 12 D'OCTUBRE NO PASSARAN


EL FASCISMO AVANZA SI NO SE LE COMBATE. ¡AHORA Y SIEMPRE, NOPASARAN!!!
Tal y como , por desgracia, viene siendo costumbre el próximo día 12 de octubre diversas agrupaciones fascistas han vuelto a convocar un acto en la ciudad de Barcelona . Sin embargo, como hicieron en años anteriores en Iruñea y Donosti , este año han decidido hacer una convocatoria de carácter estatal que pretende tener mayor resonancia mediática y mayor presencia en nuestras calles. Estos actos cuentan con el beneplácito y la complicidad del Ayuntamiento de Barcelona y del Departamento de Interior , que con su permisividad apoyan y dan alas a este tipo de colectivos. Es por todo esto que, como cada año, pero con mayor insistencia si cabe, debemos sumarnos a la campaña y a las convocatorias contra estos colectivos de extrema derecha y neo-fascistas. No podemos permitir que estos actos se realicen impunemente. Si continuamos pasivos y seguimos permitiendo que sus actos y agresiones (Ruben, Carlos, Roger y much@s otr@s compañer@s) se sucedan libremente por nuestros pueblos i nuestros barrios seremos cómplices de su crecimiento.
Por eso hacemos un llamamiento de manera unitaria a mostrar el rechazo rotundo a la extrema derecha y a los fascistas,y a denunciar la permisividad y complicidad de muchas instituciones con la extrema derecha. MANIFESTACIÓN Domingo dia 12 de Octubre a las 11 h en Pza de SantsEL FASCISMO AVANZA SI NO SE LE COMBATE.
AHORA Y SIEMPRE, NO PASARAN
-------------------------------------------------------
EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT. ARA I SEMPRE, NO PASSARAN!!!!
Tal i com , per desgràcia, ve sent costum, el proper dia 12 d'octubre diverses agrupacions feixistes han tornat a convocar un acte a la ciutat de Barcelona . No obstant això, com van fer en anys anteriors a Iruñea i Donosti , enguany han decidit fer una convocatòria de caràcter estatal que pretén tenir major ressò mediàtic i major presència als nostres carrers. Aquests actes conten amb el beneplàcit i la complicitat de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament d'Interior , que amb la seva permissivitat donen suport i ales a aquest tipus de col·lectius.
És per tot això que, com cada any, però amb major insistència, hem de sumar-nos a la campanya i a les convocatòries contra aquests col·lectius d'extrema dreta i neo-feixistes.
No permetem que aquests actes es realitzin impunement. Si continuem passius tolerant que els seus actes i agressions (Ruben, Carlos, Roger i molts/es altres companys i companyes) succeeixin lliurement pels nostres pobles i els nostres barris, serem còmplices del seu creixement .
Per això fem una crida de manera unitària a mostrar el rebuig rotund a l'extrema dreta i als feixistes i a denunciar la permissivitat i complicitat de moltes institucions.
MANIFESTACIÓ Diumenge dia 12 d'Octubre a les 11 h a Plça de Sants
EL FEIXISME AVANÇA SI NO SE’L COMBAT.
ARA I SEMPRE, NO PASSARAN

viernes, 3 de octubre de 2008

cost de la casa


Les meves conclusions son que amb un sou normal de 1500 euros al mes no hem podria comprar aquesta casa.

miércoles, 1 de octubre de 2008

LA CASA.


características específicas
200 m² construits
segona ma / bon estat
calefacció individual gas natural
aire acondicionat fred/calor
planta 2, edifici de 2 plantas sense ascensor
antiguitat entre 20 y 30 años, façana de ciment/formigo
1 vei por planta
distribució y materials
3 dormitoris - 1 bany
cuina independent equipada - terrassa descuberta de 100 m²
1 armari empotrat
terra de parquet
equipament
traster
la casa está dotada de antena parabólica individual
porta blindada
observaciones
VISTAS EXTRAORDINARIAS. fINCA A 4 VENTS, SÓLO DOS VECINOS.